Exclusivity Voucher

Pentru clientii nostri speciali avem o oferta exclusiva. Va introducem noul nostru 'Voucher Exclusivist' ce contine serviciile lunare pe care vi le doriti cel mai mult la un pret foarte special.

Numai la Geta Voinea: We Give You Hair!

Caderea parului sau prezenta cheliei inseamna pentru multe persoane, atat barbati cat si femei, pierderea increderii in sine. Permiteti-ne sa va redam increderea in sine prin asigurarea unui serviciu unic in domeniul cosmetic.

Exclusiv la Geta Voinea: Pigmentare Make-Up Semi-Permanent

Folosind o tehnica revolutionara de pigmentare, efectuata cu succes asupra femeilor din lumea intreaga, avem posibilitatea sa realizam make-up semi-permanent pe diferite zone ale fetei. De exemplu: pigmentarea sprancenelor, buzelor si conturul ochilor.

Geta Buzzes You!

Shopping-ul are de acum o noua dimensiune: este inteligent si mobil! Nu va mai trebui sa cauti oferte promotionale, vor veni ele la tine! De acum poti primi oferte speciale pentru saloanele Geta Voinea direct pe smartphone-ul tau.

Orice culoare doresti!

Acum in saloanele noastre de infrumusetare: 20% discount pentru vopsire!

Luni, Marti si Miercuri Intre 10.00 - 16.00

Rezervarea este necesara

Gift Vouchers

Aveti o zi de nastere? Doriti sa surprindeti pe cineva sau sa aratati un gest de afectiune unui prieten sau unui iubit? Incepand de acum in saloanele noastre de infrumusetare va oferim spre vanzare vouchere de cadouri!