ANUNT FOARTE IMPORTANT: Vom face ceva nou!

In circa 2 luni si jumatate, Geta Voinea va face ceva foarte special si nou la o locatie mare din Bucuresti. Cat de interesant! Deci ar trebui sa va spunem ce este? Da! Mai bine incercam altceva ...

Face the Summer!

Te pregatesti pentru sezonul estival? Asigura-te ca nu ratezi oferta noastra speciala la tratamentele cosmetice! Bucura-te de pachetele speciale.


*Oferta disponibila doar in salonul Geta Voinea Sun Plaza.

Geta Voinea 'Permanent Make-Up Party'

Te invitam la 'GV Permanent Make-Up Party'. Aceasta este sansa ta sa primesti informatii exclusive referitoare la procedura noastra de permanent make-up, sa vezi dispozitivul unic cu o tehnologie revolutionara pe care il folosim si sa asisti la o demonstratie completa.

Exclusivity Voucher

Pentru clientii nostri speciali avem o oferta exclusiva. Va introducem noul nostru 'Voucher Exclusivist' ce contine serviciile lunare pe care vi le doriti cel mai mult la un pret foarte special.

NOU! CARDUL DE MEMBRU!

Beneficiezi pentru ca esti membru la Geta Voinea! Pentru numai 45 Lei pe an devii membru si primesti propriul Card de Membru.

Numai la Geta Voinea: We Give You Hair!

Caderea parului sau prezenta cheliei inseamna pentru multe persoane, atat barbati cat si femei, pierderea increderii in sine. Permiteti-ne sa va redam increderea in sine prin asigurarea unui serviciu unic in domeniul cosmetic.

Exclusiv la Geta Voinea: Pigmentare Make-Up Semi-Permanent

Folosind o tehnica revolutionara de pigmentare, efectuata cu succes asupra femeilor din lumea intreaga, avem posibilitatea sa realizam make-up semi-permanent pe diferite zone ale fetei. De exemplu: pigmentarea sprancenelor, buzelor si conturul ochilor.

Geta Buzzes You!

Shopping-ul are de acum o noua dimensiune: este inteligent si mobil! Nu va mai trebui sa cauti oferte promotionale, vor veni ele la tine! De acum poti primi oferte speciale pentru saloanele Geta Voinea direct pe smartphone-ul tau.

New! Geta Voinea Carousel!

Aceasta este sansa de a beneficia de serviciile Getei Voinea personal, in salonul ales de dumneavoastra. Urmariti sectiunea GV Carousel din cadrul site-ului nostru pentru a obtine mai multe informatii si pentru a o avea pe Geta Voinea in viata dumnevoastra!

Geta is Delicious!

Suntem mandri sa va anuntam ca Stephany's, primul magazin de prajituri din Romania, a lansat noile prajituri ce poarta semnatura Getei Voinea! Prajitura GV este o prajitura speciala, o explozie de creativitate si arome. Elegante si gustoase! Le puteti gusta la Sephany's, in locatia din Dorobanti, chiar langa salonul de infrumusetare “Geta Voinea”.

La multi ani GV Upground!

Primul nostru salon de infrumusetare licentiat, GV Upground, sarbatoreste primul an aniversar. Azi noapte in cadrul GV Upground, s-a organizat o petrecere pentru client pentru a sarbatori acest eveniment.

Geta Voinea opens Academy!

Suntem bucurosi sa te anuntam ca, in curand, Geta Voinea deschide Geta Voinea Academy in Bucuresti.

Geta Voinea = Sexy!

Interviu cu Iulia Iuga - Dohmen, designer-ul de interior al saloanelor "Geta Voinea", realizat de catre revista "Casa Mea". Aflati de ce noul nostru salon din Sun Plaza este atat de special!

Geta goes Corporate!

Geta Voinea introduce pentru toate saloanele "Geta Voinea Hair and Beauty Salon" din Romania discounturi Corporate! Daca o companie doreste sa-si surprinda angajatii cu reduceri speciale si semnificative in saloanele "Geta Voinea Hair and Beauty Salon", ea poate semna un contract corporate cu Geta Voinea.

Geta Voinea license

De acum inainte, este posibil sa obtii licenta cu numele Geta Voinea pentru salonul tau de infrumusetare. Ce inseamna, cum te poate avantaja si ce termeni si conditii se aplica, poti afla la sectiunea licenta/franciza si a sa Q&A.

Geta Voinea opens new salon in Sun Plaza Mall

In septembrie Geta Voinea va deschide oficial noul ei salon de infrumusetare si coafura in Sun Plaza Mall (Berceni, sector 4). Noul salon marcheaza inceputul unui an interesant si promitator pentru Geta Voinea, care include dezvoltarea proprii sale licente de nume in Romania si inceperea Academiei de hairstyling.

Geta Voinea teams up

Pentru a crea o atmosfera si un aspect special noilor saloane de infrumusetare din Romania, Geta Voinea incepe colaborarea cu designerul in ascensiune profesionala Iulia Iuga - Dohmen.