Imprimă această pagină

GETA VOINEA FACTORY: NOU IN AFI PALACE COTROCENI

August 2013

CONCEPT: Hair and Beauty Factory

O fabrica poate avea mai multe definitii, dar baza, esenta unei fabrici poate fi definita ca: productia de masa centralizata, de mare viteza, cu costuri reduse pentru utilizatorul final. Aceste elemente esentiale au fost traduse in conceptul "GetaVoinea Hair and Beauty Factory", cu scopul de a indeplini dorinta Getei de a deschide locatii unde oamenii se pot bucura de servicii rapide, preturi atractive si o politica a usilor deschise(puteti intra pur si simplu in salon fara programare). Bineinteles, serviciile de inalta calitate specifice saloanelor GetaVoinea se regasesc in acest concept.

NOU: Logo Factory

Pentru acest nou concept, care este atat de diferit de traditionalele saloane de hair and beauty, pur si simplu a trebuit sa realizam un alt logo, pentru a fi siguri ca diferenta este remarcata de catre clientii nostri. "Oare intru in salonul unei fabrici?" Cunoscand ca sistemul de preturi, viteza serviciilor si politica programarilor difera. Deci sa va aratam diferența, astfel incat sa o recunoasteti: logo-ul portocaliu reprezinta GetaVoinea Hair and Beauty Salons, iar logo-ul negru GetaVoinea Hair and Beauty Factory.

Codul de Culoare

Cele patru puncte colorate incorporate in logo-ul Factory sunt corelate cu serviciile pe care le oferim in Factory. Probabil va intrebati ce reprezinta fiecare in parte, asa ca o sa gasiti explicatia in imaginea din partea stanga.

PRETURI: Atractive

Am dezvoltat un sistem special si foarte atractiv de stabilire a preturilor pentru GetaVoinea Hair and Beauty Factory. Acesta va permite sa achizitionati pachete (Basic si Full) la care se pot adauga (daca doriti) servicii individuale sau aditionale. Sau va puteti bucura doar de serviciile individuale pe care vi le doriti din lista de preturi. Prin cardul de membru GetaVoinea veti avea beneficii substantiale la preturile deja atractive. Pentru cardul de membru, intrebati la receptie.

LOCATIE: AFI Palace Cotroceni, etajul 1.

Alegerea locului pentru noua locatie GetaVoinea in AFI Palace Cotroceni a fost gandit foarte bine. In zona Cotroceni, si implicit in mall-uri, nu exista inca o locatie Geta Voinea. Pentru conceptul Factory a fost fundamental un spatiu mare, intr-o zona care atrage o multime de oameni, cu o locatie extrem de accesibila cu masina si transportul public. AFI Palace Cotroceni indeplineste toate aceste cerinte si, prin urmare, este pentru noi cea mai buna alegere. GetaVoinea Hair and Beauty Factory este situat la etajul 1, in zona terenului de joaca pentru copii Zorky, langa Pure Fitness si Adidas.

Program: Luni-Joi, Duminica: 10.00-22.00;
Vineri-Sambata: 10.00-23.30;
Date de contact: 0755.829.980; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

INFORMATIV: Insula!

Am deschis "Insula Informativa" special pentru a le comunica tuturor persoanelor din mall de prezenta noastra, noul nostru concept, noul sistem de tarifare, pachetele de servicii si de a raspunde la orice intrebari ati putea avea. Desigur, puteti sa va achizitionati propriul Card de Membru Geta Voinea care va ofera mari beneficii. Puteti gasi insula noastra la parter, la sfarsitul aceluiasi corridor unde se afla Starbucks, in fata Hyper Marketului REAL, chiar inainte de scarile rulante ce duc la primul etaj.

NOU: Politica "Fara Programari"

Datorita suprafetei noii locatii si noului concept pe care il folosim inseamna ca avem o cantitate mare de client pe care ii vom servi in acelasi timp. Prin urmare, a fost implementat un sistem “fara programari” in beneficial clientilor. Aceasta politica ne va permite sa servim cat mai multi clienti posibili la un moment dat. In acest fel va puteti bucura de serviciile noastre in mod corespunzator si fara indoiala va permite sa intrati in salon in orice moment va doriti. In zilele noastre aglomerate poate sa apara si o perioada de asteptare care nu ar trebui sa fie mai mare de 30 de minute. Dar fiindca Factory este localizat intr-un mall, exista o multime de activitatipe care le puteti face pentru a reduce asteptarea si intre timp puteti sa va lasati haina sau jacheta la garderoba noastra.

Media